EJENDOMSSERVICE

Målrettet ejendomsservice i Skanderborg, Galten og Låsby

Professionel ejendomsservice til din bolig eller ejendom i Skanderborg, Galten og Låsby

Vil du slippe for at slå græs? Eller trænger resten af haven jævnlig til en kærlig hånd? Eller måske ligger der et for højt lag sne på vejen, der kræver rydning? Disse og mange andre ejendomsserviceopgaver løser vi hos Bygdin.dk for dig, der bor i Skanderborg, Galten og Låsby. Men har du en ejendom i fx Aarhus, kører vi gerne for det og hjælper dig.

Vi tilbyder:

 • Græsslåning
 • Snerydning
 • Hækklipning
 • Ukrudtsbekæmpelse
 • Facility services

Havepleje på abonnementsordning

I foråret og om sommeren vokser plænen, hækken, ukrudt og resten af haven hurtigt. Og skal du passe den, skal du næsten overnatte i haven for at holde det nede . Derfor tilbyder vi dig at få havepleje på abonnement. Med en fast månedlig betaling kommer vi ud og plejer din have i Skanderborg, Galten og Låsby og resten af Østjylland. Det giver dig sikkerhed for en flad plæne, skarpskåren hæk, ukrudtsfri have – og mere tid til det, du har lyst til at lave.

Ta’ derfor kontakt til Bygdin.dk, hvis du vil have kompetent og effektiv ejendomsservice til din bolig i Skanderborg, Galten og Låsby. Vi står klar ved telefonen for at tale med dig.

Kontakt Bygdin.dk - Din Lokale Tømrer i Galten

Har du spørgsmål, brug for et tilbud eller ønsker du at starte din næste tømreropgave med os? Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Hos Bygdin.dk er vi klar til at hjælpe med dine tømrerbehov i Galten, Skanderborg og Låsby og resten af  Østjylland. Lad os gøre din boligdrøm til virkelighed!

  FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

  ALLE FORMER FOR TØMRERARBEJDE

  Vi er din lokale tømrer i Galten, Skanderborg og Låsby og resten af Østjylland, der kan håndtere alle dine byggebehov. Fra døre, vinduer og gulve til terrasser, køkkenrenovering, carporte og ejendomsservice - vi klarer det hele med ekspertise og kvalitet. Kontakt os i dag for professionelt tømrerarbejde.

  Vil du se mere af vores arbejde?

  Se vores referencer