FIRMAPROFIL

FIRMAPROFIL

Aleksander Nielsen hedder stifteren af Bygdin.dk. Han kommer af en håndværkerfamilie og har derfor haft en hammer i hånden, næsten siden han kunne kravle. Og siden han kunne gå, har han fulgt i hælene på sin far, der har renoveret ejendomme, så han nu er lige så fortrolig med en flise i hånden som med en skruemaskine. Med sig har han et stort netværk af fagligheder – hvis han altså han ikke selv kan løse den fagspecifikke opgave.

Det vigtigste for vores team er at gøre dig glad. Når du er glad, er vi glade og kan køre hjem med stolthed i maven. Derfor går vi også langt for at aflevere opgaven, så du er tilfreds. Vi giver dig forslag til, hvordan tømreropgaven kan komme til at se ud og finder de kreative løsninger, der gør det lækkert at se på. I selve arbejdet holder vi vores aftaler, og du får en høj kvalitet.

Bygdin.dk giver dig lækkert udførte tømreropgaver. Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med din næste tømreropgave i Skanderborg, Galten og Låsby.

Kontakt Bygdin.dk - Din Lokale Tømrer i Galten

Har du spørgsmål, brug for et tilbud eller ønsker du at starte din næste tømreropgave med os? Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Hos Bygdin.dk er vi klar til at hjælpe med dine tømrerbehov i Galten, Skanderborg og Låsby og resten af  Østjylland. Lad os gøre din boligdrøm til virkelighed!

    FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

    ALLE FORMER FOR TØMRERARBEJDE

    Vi er din lokale tømrer i Galten, Skanderborg og Låsby og resten af Østjylland, der kan håndtere alle dine byggebehov. Fra døre, vinduer og gulve til terrasser, køkkenrenovering, carporte og ejendomsservice - vi klarer det hele med ekspertise og kvalitet. Kontakt os i dag for professionelt tømrerarbejde.

    Vil du se mere af vores arbejde?

    Se vores referencer