NEDRIVNING/AFFALDSHÅNDTERING

Kompetent nedrivning og affaldshåndtering ved Bygdin.dk

Effektiv nedrivning og affaldshåndtering

Skal dit hus rives ned og gøre plads til et flot nybyg? Eller har du en række erhvervsejendomme, der skal jævnes med jorden, så der kan blive bygget nyt? Om det er det ene eller det andet, eller du blot har behov for en ekstra hånd og maskine, så står Bygdin.dk til rådighed for dig. Vi river ned og bortskaffer affald forsvarligt og efter alle love, nedrivningsregler og sikkerhedsforanstaltninger af kommunen og du kan få hjælp til nedrivning og affaldshåndtering, uanset om du bor i Skanderborg, Galten og Låsby. Og skal du bruge hjælpen længere væk, fx Aarhus, så kontakt os gerne.

Sikker bortskaffelse af PCB-affald

Bygdin.dk kan også bortskaffe PCB-affald. Kender du ikke PCB-affald, har det i Danmark blandt andet været anvendt i fugeprodukter, termoruder og maling, men har siden vist sig at være giftigt. Derfor skal der også tages særlige forholdsregler i forbindelse med afskaffelsen af PCB-affald. Disse regler kender vi til, og vi har maskinerne, der effektivt og på sikker vis kan køre det væk, så du er på den sikre side med bortskaffelse af det.

Kontakt os ved Bygdin.dk, hvis du ønsker stort know-how og effektivt arbejde med nedrivning og bortskaffelse af byggeaffald.

Kontakt Bygdin.dk - Din Lokale Tømrer i Galten

Har du spørgsmål, brug for et tilbud eller ønsker du at starte din næste tømreropgave med os? Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Hos Bygdin.dk er vi klar til at hjælpe med dine tømrerbehov i Galten, Skanderborg og Låsby og resten af  Østjylland. Lad os gøre din boligdrøm til virkelighed!

    FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

    ALLE FORMER FOR TØMRERARBEJDE

    Vi er din lokale tømrer i Galten, Skanderborg og Låsby og resten af Østjylland, der kan håndtere alle dine byggebehov. Fra døre, vinduer og gulve til terrasser, køkkenrenovering, carporte og ejendomsservice - vi klarer det hele med ekspertise og kvalitet. Kontakt os i dag for professionelt tømrerarbejde.

    Vil du se mere af vores arbejde?

    Se vores referencer